Riool verstopt Enschede

Een riolering verstopping in Enschede lossen wij graag voor u op!

Raakt het riool verstopt in Enschede in uw woning of bedrijfspand? Bij ons vindt u de juiste specialist voor Enschede en omgeving. Als u belt voor een afspraak, komt hij zo snel mogelijk om u uit de nood te helpen. Ook als er spoed bij zit, kunt u op hem rekenen. Het maakt daarbij niet uit op welke dag u belt: wij zijn 365 dagen per jaar actief!

Hoe is uw riool verstopt geraakt?

Het antwoord op deze vraag bepaalt de werkzaamheden van de specialist. Zo kunt u een keer teveel toiletpapier hebben gebruikt of u heeft per ongeluk een voorwerp doorgespoeld. Onze experts verwijderen regelmatig resten of voorwerpen die niet in de riolering horen, zoals:

 • Vetresten
 • Etensresten
 • Haren
 • Zeepresten
 • Verfresten
 • Tampons/maandverband
 • Kleding
 • Speelgoed
 • Vochtige doekjes
 • Luchtverfrissers
 • Bouwafval
 • Kalkaanslag

Riolering verstopt, maar waar zit de blokkade?

Hoe dieper de blokkade in de riolering zit, hoe lastiger het is om deze te verwijderen. Soms moeten er zelfs muren of vloeren worden opengebroken. Bevindt de blokkade zich nog verder, dus in de buitenriolering, dan moet de straat misschien ook wel worden opengemaakt. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat de verstopping in uw woning of bedrijf vrij oppervlakkig gelegen is. Dit soort verstoppingen worden meestal binnen een uur opgelost.

Wat kan onze expert aan uw verstopte riolering doen?

De expert komt langs met een goed uitgeruste auto. Hierin zit al het mogelijke gereedschap om sanitair te kunnen ontstoppen of om reparaties uit te voeren. Verstoppingen worden meestal opgelost met een verenmachine of een hogedrukreiniger. Dat werkt als volgt:

1. Toepassing verenmachine
Op de veer kunnen verschillende boorkoppen worden geplaatst, afhankelijk van de diameter van de te behandelen rioolbuis. De kop boort zich door het verstopping heen en de kettingen op de kop slaan het vuil uit de leiding. Als de veer terugdraait, wordt de kraan even open gezet. Het vermalen vuil spoelt dan weg.

2. Toepassing hogedrukreiniger
Op de hogedrukslang zit een speciale spuitkop. Als het water wordt opengezet, spuit deze kop water onder hoge druk. De kop trekt zichzelf al spuitend door de leiding. Door de hoge druk van het water lost het vuil op. Het wordt meteen met het water afgevoerd.

Riool verstopt: zo worden de kosten berekend

Als u een expert wilt inschakelen voor een verstopt riool, dan wilt u natuurlijk eerst weten wat een behandeling kost. Het is echter wel zo dat de kosten per situatie kunnen verschillen. Bij het bepalen van de kosten houdt onze expert dan ook rekening met de volgende zaken:

 1. de locatie van de verstopping
 2. de ernst van de verstopping
 3. het wel/niet moeten uitvoeren van een inspectie
 4. het wel/niet moeten uitvoeren van reparaties
 5. het te gebruiken gereedschap
 6. het aantal arbeidsuren

Riolering verstopt in Enschede? Pak uw telefoon en bel ons!

Zoekt u een nette en ervaren specialist in Haarlem die uw riolering snel kan behandelen? Bel ons en maak meteen een afspraak. Onze rioolvakman komt u dan binnen 24 uur helpen. Snelheid en service voor een goede prijs: waar wacht u nog op?

Riool verstopt in Enschede?

Wij staan 24/7 voor u klaar!