Riool ontstoppen Enschede

Een rioolontstopping in Enschede doen wij graag voor u!

Het water blijft in de wasbak staan. Het toilet spoelt niet door. Misschien is uw bad ook wel verstopt geraakt. Voor al deze problemen kunt u onze riooldeskundige in Enschede bellen. Uw riool ontstoppen kan op allerlei manieren, afhankelijk van de aard van het probleem. Bel ons nu al voor een afspraak of leest u gerust even door. We leggen u graag uit hoe we werken.

Riool ontstoppen door een professional

Onze specialist kan uw riool ontstoppen met behulp van verschillende gereedschappen. Hij gebruikt bijvoorbeeld een frees om het vuil uit uw leidingen te schuren. Soms gebruikt hij ook wel een hogedrukreiniger of een ontstoppingsveer. Blijft een verstopping zich herhalen? Er kan dan sprake zijn van een ernstiger rioolprobleem.

Inspectie voor rioolontstopping

Als onze expert ernstigere problemen vermoedt, dan kan hij een inspectie uitvoeren. Hij kan dan op drie manieren uw riool inspecteren:

 1. Inspectie met rioolcamera. De camera wordt via het toilet in het riool geleid.
 2. Inspectie met rookgenerator. Deze wordt ingezet bij eventuele stankproblemen.
 3. Visuele inspectie. De expert onderzoekt de leidingen persoonlijk, bijvoorbeeld in de kruipruimte.
Is er inderdaad sprake van een groot rioolprobleem? Onze specialist stelt dan een plan van aanpak op. Hierin staat welke werkzaamheden hij kan uitvoeren om het probleem op te lossen. Ook de bijbehorende kosten staan in het plan omschreven. Gaat u akkoord, dan zal de expert starten met de werkzaamheden. U moet dan denken aan de aanpak van:

 • scheuren of breuken in de leidingen.
 • wortelgroei in leidingen.
 • verzakking van het riool.

Kosten rioolontstopping Enschede

Het ontstoppen van een riool kan verschillende werkzaamheden met zich meebrengen. Niet alle opdrachten kunnen ook in een uur worden uitgevoerd. Onze expert moet dus telkens per geval bepalen hoeveel de ingreep kost. Onderstaande vragen zijn dan van belang:

 • Waardoor wordt de blokkade in het riool veroorzaakt?
 • Waar zit de blokkade precies?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Is een uitgebreide inspectie noodzakelijk?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden verwijderd?
 • Zijn er ook reparaties nodig en zo ja, welke materialen moet de specialist dan gebruiken?
 • Hoeveel uren zal de ingreep in beslag nemen?
U wilt toch alvast een kostenraming? Als u ons belt voor een afspraak, kunt u onze specialist vragen naar een schatting. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan als de definitieve prijs wordt opgemaakt. Probeer uw probleem wel zo goed mogelijk te omschrijven, want het is belangrijk dat uw expert een helder beeld krijgt van de situatie.

Riolering ontstoppen in Enschede? Pak uw telefoon.

Graag willen wij alle woningen en bedrijven n Enschede oproepen om ons te bellen voor het ontstoppen van het riool. Wij beschikken over zeer ervaren en enthousiaste vakmannen die al binnen een uur bij u kunnen zijn. Bel ons nu voor een afspraak, want u hoeft geen dag langer last te hebben van een geblokkeerd riool!

Riool ontstoppen Enschede?

Wij staan 24/7 voor u klaar!